ΔΕΣ ΕΔΩ ΙΔΕΕΣ

Αξεσουάρ από μακαρόνια: Καλλιτεχνικές δημιουργίες για απίθανο καλοκαιρινό στυλ

Στα παιδιά αρέσει να χρωματίζουν! Δεν είναι ακόμα καλύτερα όμως όταν τις δημιουργίες τους μπορούν και να τις φορέσουν μετά; Τα άβραστα μακαρόνια προσφέρουν τον κατάλληλο καμβά για το παιδί σας να εξωτερικεύσει την καλλιτεχνική του φύση και -με τη βοήθεια του μπαμπά ή της μαμάς- να μετατρέψει το αποτέλεσμα σε κάτι μοναδικό που μπορεί να φοράει όλο το καλοκαίρι!

Τι θα χρειαστείτε:
• Πακέτα με μακαρόνια ότι σχήματος θέλετε
• Τσιμπιδάκια κλιπ
• Κόλλα
• Σπάγκο
• Τέμπερες σε χρώματα της επιλογής σας

july3a

Οργανώστε τις τέμπερες και τα χρώματα σε ξεχωριστά μπολάκια το καθένα (μπορείτε επίσης αντί για παλέτα να χρησιμοποιήσετε πλαστικές αυγοθήκες) και στη συνέχεια απλώστε στο τραπέζι ένα μεγάλο χαρτί ώστε το παιδί να ακουμπάει τα μακαρονάκια που βάφει.

Αφού τελειώσετε τον χρωματισμό και ανάλογα την προτίμηση του παιδιού, μπορείτε να περάσετε τα μακαρόνια πένες στον σπάγκο και να τα κολλήσετε με άλλα πολύχρωμα μακαρόνια δημιουργώντας απίστευτα καλοκαιρινά κολιέ για αγοράκια και κοριτσάκια.

july3b
Μπορείτε επίσης να τα κολλήσετε σε τσιμπιδάκια κλιπς δημιουργώντας απίθανα σχέδια για να στολίσουν τα μαλλιά τους.

july3c

Οι επιλογές και οι δυνατότητες είναι πραγματικά αμέτρητες! Αφήστε τη φαντασία του παιδιού σας να σας καθοδηγήσει και δημιουργήστε μαζί τα πιο απίθανα καλοκαιρινά στολίδια και αξεσουάρ!

footerlogo