ΔΕΣ ΕΔΩ ΙΔΕΕΣ

Διακοσμητικά Χάλοουιν από κυπελλάκια Danonino

Κάθε χρόνο τα παιδιά ψηλώνουν όλο και περισσότερο καθώς μεγαλώνουν και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι μία καλή ευκαιρία να μετρήσουμε αυτή την εκπληκτική αλλαγή.

Δες πώς να φτιάξετε μαζί με το παιδί ένα μέτρο ύψους για το δωμάτιό του και πώς το Danonino μπορεί να κάνει τη μέτρηση ακόμα πιο διασκεδαστική

Θα χρειαστείτε:

  • Αυτοκόλλητα ματάκια
  • Συρματάκια χειροτεχνίας
  • Χαρτόνι μαύρο, κόκκινο και πράσινο
  • Κόλλα
  • Παιδικό ψαλίδι με στρογγυλεμένες άκρες
  • Μπογιές διάφορων χρωμάτων

Βήμα 1

Αδειάστε και πλύντε καλά τα κυπελλάκια Danonino. Επιλέξτε ένα κόκκινο κυπελλάκι από Danonino φράουλα και κολλήστε του πάνω τα αυτοκόλλητα ματάκια.

danonino 164a

Βήμα 2

Κόψτε μουστάκια και 2 κερατάκια στο μαύρο χαρτόνι και κολλήστε τα όπως στην εικόνα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα κόκκινο συρματάκι χειροτεχνίας και περιστρέψτε το μέχρι να γίνει ουρά για να το κολλήσετε στο πίσω μέρος.

danonino 164b

Έτοιμος ο διαβολάκος μας! Πάμε να φτιάξουμε και την κολοκύθα

Βήμα 3

Τώρα επιλέξτε ένα πορτοκαλί κυπελλάκι Danonino. Κόψτε 3 τρίγωνα για ματάκια και μυτούλα και ένα για χαμόγελο στο μαύρο χαρτόνι και κολλήστε τα όπως στην εικόνα.

danonino 164c

Βήμα 4

Χρησιμοποιώντας τα πορτοκαλί συρματάκια χειροτεχνίας κολλήστε τη μία άκρη τους στην βάση του κυπέλλου και την άλλη στο γείσο τους, ώστε να δημιουργεί μία σφαιρική αίσθηση.

danonino 164d

Συνεχίστε μέχρι να καλύψετε όλο το κυπελλάκι περιμετρικά και στην κορυφή τοποθετήστε ένα κομμάτι από το πράσινο χαρτόνι για φύλλα.

danonino 164e

Χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τα υπόλοιπα υλικά, δημιουργήστε τις δικές σας εντυπωσιακές ιδέες για διακοσμητικά Χάλοουιν!

Καλή διασκέδαση στην παραλία με τα απίθανα καβουράκια σας

footerlogo