Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Δροσιστικό τσιζκεικ φράουλα με Danonino

Επειδή είναι πάντα καλύτερο να μαγειρεύετε με την οικογένειά σας, το Danonino προσφέρει εύκολες συνταγές για να σας βοηθήσει το παιδί σας κατά την προετοιμασία.

Για 6 άτομα θα χρειαστείτε:
• 200γρ. μπισκότα
• 60γρ λιωμένο βούτυρο
• 8 Danonino γιαουρτοποτά με γεύση φράουλα.
• 150ml κρέμα γάλακτος
• 3 φύλλα ζελατίνη ζαχαροπλαστικής
• 1 βανίλια σε σκόνη

Βήμα 1 (Παιδιά): Θρυμματίστε τα μπισκότα σε ένα μπολ και προσθέστε το λιωμένο βούτυρο.
Βήμα 2 (Γονείς): Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, ανακατέψτε καλά ώστε όλα τα θρύμματα των μπισκότων να εμποτιστούν με βούτυρο. Βάλτε το μείγμα σε μία φόρμα. Σε ένα μπολ με κρύο νερό, μαλακώστε τα φύλλα ζελατίνης για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αποστραγγίστε τα και προσθέστε στο ίδιο μπολ, 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος. Βάλτε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα και αφήστε το να κρυώσει.
Βήμα 3 (Παιδιά): Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε τα Danonino και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια προσθέστε το μείγμα της λιωμένης ζελατίνης και ανακατέψτε ξανά για λίγη ώρα.
Βήμα 4 (Γονείς): Ανακατέψτε την υπόλοιπη κρέμα και προσθέστε της την βανίλια. Στη συνέχεια προσθέστε αυτό το μείγμα στο μπολ με το Danonino. Ανακατέψτε καλά και βάλτε όλο το μείγμα στη φόρμα με τα θρυμματισμένα μπισκότα.
Βήμα 5 (Παιδιά): Ρίξτε τα υπόλοιπα θρύμματα μπισκότων πάνω από το μείγμα και με μία σπάτουλα προσπαθήστε να ισιώσετε το πάνω μέρος. Βάλτε τη φόρμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.

footerlogo