Σε όλα τα παιδιά αρέσουν τα αστεράκια! Τώρα μπορείτε να τα βάλετε στο πιάτο τους με την πιο θρεπτική και γευστική γέμιση.
Υλικά για 8 αστεράκια
- 80 γρ αλεσμένα φουντούκια (σε περίπτωση αλλεργίας, παραλείψτε το υλικό)
- 60 γρ ημίσκληρο αλεύρι
- 50 γρ καστανή ζάχαρη
- 1 κυπελάκι Danonino (ότι γεύση θέλετε)
- 50 γρ λιωμένο βούτυρο
- 8 - 10 κουταλάκια του γλυκού βατόμουρα
- 8 φορμάκια σε σχήμα αστεράκι
Στάδιο 1 (Παιδί): Σε ένα μπολ σαλάτας, τοποθετήστε τα αλεσμένα φουντούκια, το αλεύρι και την καστανή ζάχαρη, ανακατέψτε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο μείγμα.
Βήμα 2 (Γονείς): Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C.
Στάδιο 3 (Παιδί): Προσθέστε το Danonino και το λιωμένο βούτυρο και ανακατέψτε κι άλλο.
Βήμα 4 (Γονείς): Ψήστε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά.
Στάδιο 5 (Παιδί): Αφήστε να κρυώσει πριν το σερβίρετε. Μπορείτε να βάλετε μία κουταλιά Danonino κι ένα βατόμουρο πάνω από κάθε αστεράκι για γαρνιτούρα αν θέλετε.
Καλή σας απόλαυση!